top of page

ESTADES

Les estades d’Estiu, Nadal i Setmana Santa formen part del nostre ADN. Més enllà de tractar-se d’un servei per la conciliació de la vida familiar i professional, volem que les estades a Smart siguin divertides, motivadores, alliçonadores i a on l’aprenentatge multidisciplinar i els valors de ciutadania prenguin força.

 

Les estades Enjoy Learning presenten setmanes temàtiques amb eixos conductors que introdueixen robòtica en anglès, manualitats, elements culturals i tradicions, lectura per plaer, activitats gamificades, multimèdia educativa i sortides diàries a l’entorn de l’acadèmia i a les piscines a l’estiu. Disposem del privilegi de conviure amb el Riu, el Parc de Cappont, les Piscines Municipals i els Camps Elisis. Aquesta localització privilegiada i cèntrica ens permet dissenyar i programar sortides diàries a diferents llocs emblemàtics i equipaments de la ciutat, per fer el matí més variat.

Ens adaptem a les diferents necessitats amb estades també a l’agost i setembre, els dies festius puntuals de lliure disposició dels centres, acollida per eixamplar horaris i màxima obertura de les instal·lacions segons la vostra necessitat.

bottom of page