top of page
Search

A qui no li agrada guanyar?



Avui 25 de febrer de 2023, s'ha disputat la First Lego League a la Universitat de Lleida - es tracta d'una competició mundial promoguda pel principal fabricant de robots del món, Lego. Smart School, com cada any, ha participat amb equip propi i HEM GUANYAT EL SEGON PREMI AL MILLOR DISSENY DEL ROBOT! És la nostra tercera Copa Lego i ens fa molta il·lusió.


Estem molt contents perquè la Laura, l'Arnau, el Biel, l'Adrià, el Roger, el Pol, el Daniel, el Mario i el Joel han aconseguit un gran èxit. L'esforç de tots ells i el talent dels coaches ha servit per convèncer als jutges de la proposta de disseny optimitzat del seu robot base.


Però a Smart School no creiem que l'èxit sigui la base de la felicitat. Tenim que educar als infants en el gaudiment del camí, del procés d'aprenentatge, en els "com's" més que en els "que's". La vivència i el trajecte valen més que el resultat. No pots basar l'autoestima en la consecució d'un reconeixement que potser no arribarà, per molt que t'hi esforcis - de vegades les coses arriben més tard del que esperes, o no arriben. Han d'estar preparats per la frustració, s'han de saber autoregular emocionalment i han de tenir mirada llarga, però...


A QUI NO LI AGRADA GUANYAR?




149 views0 comments
bottom of page