ENJOY LEARNING

Smart School és un centre que vol que els infants gaudeixin aprenent. Per això hem creat la metodologia Enjoy LearningTM.

 

Els fonaments d’aquest mètode educatiu són l’excel·lència acadèmica (SMART), la lectura (LIKE), la concentració mental (FOCUS), el joc com a eina d’aprenentatge (PLAY), el seguiment exhaustiu de cada infant (TREE) i els avantatges per a famílies i avis (FAMILY). Volem aplicar aquests fonaments de manera permanent en totes les activitats que oferim ara i també en el futur.

TREE

FOCUS

SMART

PLAY

FAMILY

LIKE

AcompanyamENt integral: tutor

M'agrada 

llegir

pensant en 

vosaltres

jugar i

aprendre

EXcel·lència

acadèmica

EStimular l'atenció i la concentració

Per saber en detall les activitats que oferim, concerteu una cita i parlarem amb calma al propi centre. Oferim sessions de 90 minuts de robòtica LEGO en anglès (Wedo & Mindstorms), manualitats arts and crafts i pre-robòtica en anglès pels més petits (Enjoy Coding), reforços grupals i individuals de qualsevol matèria i edat, inclosa la ESO i el Batxillerat (amb enfocament en anglès, lectura, matemàtica i àrees instrumentals i científiques), preparació per la selectivitat, suport en treballs de recerca (TDR) i projectes, sessions de robòtica en anglès per treballar projectes amb Lego i Robotis, repassos universitaris de les assignatures més complicades, etc. També oferim serveis premium inèdits com sessions anti-distraccions (concentració, atenció i observació) o metodologia escape room aplicada al reforç d’anglès i matemàtiques.