top of page
Search

6 centres educatius ja confien en Smart School per fer classes curriculars de robòtica


A Smart School estem acabant un curs escolar difícil de la millor manera possible: començant una nova línia educativa en 6 escoles i instituts diferents. Si fins ara ens haviem dedicat a les classes a l'acadèmia i a uns 15 centres d'extraescolars, hem començat a fer robòtica i matemàtiques manipulatives EN HORARI LECTIU en 6 centres de Lleida i Mollerussa - inclou Primària, Secundària i Cicles Formatius.


Pel que fa als ensenyaments curriculars, cada centre opta per models diferents i ens estem adaptant amb la MÀXIMA FLEXIBILITAT: atenem edats o càrregues horàries molt diferents, centres d'alta complexitat, treball de la diversitat per dalt, tallers en gran grup, racons interactius o ensenyaments d'orientació laboral mitjançant Lego. Són activitats relativament DIFÍCILS DE PROGRAMAR però molt enriquidores.


Totes aquestes experiències aniran a més - el pensament computacional, la programació i la robòtica ja s'estan integrant de manera transversal en el curriculum educatiu, com ha passat anteriorment a Estats Units o a altres païssos del nostre entorn. La bona noticia és que ESTEM APRENENT MOLT d'aquest procés d'adaptació extrema a cada centre i que estem generant MOLTES IDEES NOVES que aplicarem a l'acadèmia i a extraescolars en benefici de tots els alumnes d'Smart School.


Com ens agrada explicar als estudiants, és molt important com es comença però encara més com s'acaba...

137 views0 comments
bottom of page