top of page
Search

A qui no li agrada guanyar?Avui s'ha disputat la First Lego League a la Universitat de Lleida - es tracta d'una competició mundial promoguda pel principal fabricant de robots del món, Lego. Smart School ha participat directament amb equip propi per primera vegada i HEM GUANYAT EL SEGON PREMI AL MILLOR DISSENY DEL ROBOT!


Estem molt contents perquè la Laura, l'Alba, la Bruna, el Dani, el Max, el Nikita i el Pep han aconseguit una fita molt difícil, ja que és el primer any que hi participem, èrem pocs en comparació amb la resta d'equips que tenien més de 10 participants i ens han faltat hores de preparació en aquest any de pandèmia. Amb tot, l'esforç de tots ells i el talent de les entrenadores ha servit per convèncer als jutges de la proposta de projecte d'exoesquelet fet amb Lego per millorar la recuperació de malalts de Covid i el robot dissenyat amb Spike i ple d'afegits enginyosos per optimitzar les missions que ha desenvolupat.


Però a Smart School no creiem que l'èxit sigui la base de la felicitat. Tenim que educar als infants en el gaudiment del camí, del procés d'aprenentatge, en els "com's" més que en els "que's". La vivència i el trajecte valen més que el resultat. No pots basar l'autoestima en la consecució d'un reconeixement que potser no arribarà, per molt que t'hi esforcis - de vegades les coses arriben més tard del que esperes. Han d'estar preparats per la frustració, s'han de saber autoregular emocionalment i han de tenir mirada llarga, però...


A QUI NO LI AGRADA GUANYAR?
204 views0 comments

Recent Posts

See All