Search

ENJOY CODING, ENJOY LEARNING

La programació primerenca consisteix en una introducció a partir dels 3 anys a les eines que durant la Primària i la Secundària es treballen d'una manera generalitzada pel que fa a Ciències i Art (STEAM), com Lego Wedo, Edison i Lego Mindstorms, així com els llenguatges de programació Scratch, Arduino o Phyton.


Els beneficis d'introduïr la lògica del pensament computacional dels 3 als 5 anys són molts i variats: desenvolupament cognitiu superior, foment del desplegament neuronal en base a la manipulació, amplificació de la psicomotricitat fina i les intel·ligències múltiples, enfocament en la concentració sostinguda i creixement de les habilitats artístiques, humanístiques i científiques.


Smart School us proposa una introducció pautada i planificada a la programació i la robòtica STEAM amb les eines més innovadores dels principals actors tecno-educatius del món: Lego, TTS i SPC. Coding Express de Lego i Matatalab de SPC són actualment l'estat de l'art en pre-robòtica educativa i desenvolupament psicomotriu vinculat als processos cognitius de l'aprenentatge. Disposen d'una programació que afavoreix les destreses del segle XXI (life skills), mitjançant un enllaç entre el món físic i el món digital a través de la programació per objectes i els centres d'nterès com els viatges, la música, els personatges o el càlcul.


A Smart School us oferim una hora i mitja a la setmana d'Enjoy Coding en anglès perquè, com diu Lego, "veiem el món amb els ulls, però el canviem amb les mans".40 views0 comments

Recent Posts

See All
Smart school

ENJOY LEARNING

C/ Jaume II , 43

Lleida, CP 25001

Tel: 680 45 90 76 / 609 27 41 82

Fixe: 973 212 414

info@smartschool.es

AVÍS LEGAL I PRIVACITAT

POLÍTICA DE COOKIES

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - círculo blanco
Posa't en contacte
  • YouTube - círculo blanco
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - círculo blanco