top of page
Search

ENJOY CODING, ENJOY LEARNING

La programació primerenca consisteix en una introducció a partir dels 3 anys a les eines que durant la Primària i la Secundària es treballen d'una manera generalitzada pel que fa a Ciències i Art (STEAM), com Lego Wedo, Edison i Lego Mindstorms, així com els llenguatges de programació Scratch, Arduino o Phyton.


Els beneficis d'introduïr la lògica del pensament computacional dels 3 als 5 anys són molts i variats: desenvolupament cognitiu superior, foment del desplegament neuronal en base a la manipulació, amplificació de la psicomotricitat fina i les intel·ligències múltiples, enfocament en la concentració sostinguda i creixement de les habilitats artístiques, humanístiques i científiques.


Smart School us proposa una introducció pautada i planificada a la programació i la robòtica STEAM amb les eines més innovadores dels principals actors tecno-educatius del món: Lego, TTS i SPC. Coding Express de Lego i Matatalab de SPC són actualment l'estat de l'art en pre-robòtica educativa i desenvolupament psicomotriu vinculat als processos cognitius de l'aprenentatge. Disposen d'una programació que afavoreix les destreses del segle XXI (life skills), mitjançant un enllaç entre el món físic i el món digital a través de la programació per objectes i els centres d'nterès com els viatges, la música, els personatges o el càlcul.


A Smart School us oferim una hora i mitja a la setmana d'Enjoy Coding en anglès perquè, com diu Lego, "veiem el món amb els ulls, però el canviem amb les mans".



42 views0 comments
bottom of page