Search

Hello, ACTIC

A Smart School posem molta il·lusió i dediquem molta energia a oferir Robòtica i Programació en Anglès amb Lego, Robotis, Edison, Matatalab i altres eines de darrera generació, dels 3 anys fins a la Universitat.


Volem que els alumnes siguin competents ara per a poder-se desenvolupar en el futur en els àmbits acadèmic, personal i professional - és ben cert el tòpic que moltes de les feines que vindran encara no s'han inventat. És per això que a Smart School incidim en aquells "idiomes" que durant els propers trenta anys seran imprescindibles per a les nostres filles i fills: la programació, l'anglès, l'oratòria, el pensament crític, la capacitat d'aprendre durant tota la vida, etc.


Aquesta societat líquida ens interpel·la a tots i, de la mateixa manera que estem sembrant les llavors de l'alfabetització digital mitjançant la programació i la robòtica en anglès amb els alumnes, començarem a oferir formació a joves i adults per tal de superar l'ACTIC, que és el certificat oficial de la Generalitat de Catalunya per tal d'avaluar les competències tecnològiques, informàtiques i digitals del segle XXI.


Hello, ACTIC.133 views0 comments

Recent Posts

See All