top of page
Search

PROGRAMAR I DIVERTIR-SE EN ANGLÈS

Updated: Sep 23, 2019

Fa trenta anys, moltes famílies educades en l’aprenentatge del francès van veure com l’anglès es començava a imposar en l’àmbit econòmic, acadèmic i professional, degut principalment al domini hegemònic dels Estats Units en recerca, tecnologia, finances i indústria de l’entreteniment. Durant aquests trenta anys hem sentit moltes vegades allò de “l’anglès és fonamental en el desenvolupament personal i professional dels infants” o “sense saber anglès no arribaràs gaire lluny a la vida”.

Avui que la Xina comença a disputar el comandament mundial als americans, el nou idioma que està substituint en importància a l’anglès és la programació. Efectivament, la programació no és una moda i ja és fonamental en el desenvolupament personal i el futur professional dels infants - sense saber programació els projectes vitals dels nostres fills es veuran considerablement disminuïts, ja que el mercat laboral s’automatitzarà més i més durant els propers anys.

Això és degut a la imminent proliferació massiva de robots en multitud de feines i a l’Internet de les Coses (IoT), factors que es desenvoluparan a gran velocitat per la xarxa de connexió 5G, la qual anticipa l’arribada de la Quarta Revolució Industrial de la història. Així, saber programar és fonamental per manejar els robots, imprimir en 3D, dissenyar videojocs, operar drons, interconnectar dispositius i saber-se manejar amb la lògica de la Intel·ligència Artificial i la Realitat Augmentada. Tots aquests conceptes que semblen ciència-ficció es consolidaran en pocs anys degut a l’arribada de la xarxa 5G.

La programació ja no és un idioma exclusiu pels nois o pels de ciències sino per a tothom, i programar és cada vegada més divertit i motivador. La programació ens permet fer coses pràctiques com obrir o tancar llums a distància, regular la calefacció en remot o trobar qualsevol adreça si hem anat a una ciutat desconeguda. A Smart School fa anys que programem a l’acadèmia i a extraescolars amb els infants de parvulari, primària, secundària i fins a l’edat adulta, amb eines com Scratch, Lego, Robotis, Coding Express, Matatalab, Clever Cats o les Bee-Bots. El nostre professorat està format per mestres i enginyers certificats en Lego Education i som una de les úniques quatre escoles de programació de la península que treballa amb el model “un kit per alumne” del fabricant de robots asiàtic Robotis.

Si voleu el millor pels vostres fills, formeu-los i que aprenguin a programar. Matriculeu-los a la robòtica en anglès a Smart School i a les extraescolars que oferim a les escoles.





PROGRAMAR I DIVERTIR-SE EN ANGLÈS

Si voleu el millor pels vostres fills, que aprenguin programació a Smart School.



25 views0 comments
bottom of page