top of page
Search

Persia, Austràlia, Xina


A les estades d'estiu d'Smart ens ho hem passat molt bé gaudint de la cultura i les curiositats d'Austràlia, un país que es pràcticament un continent en si mateix. Aquesta setmana vinent aprendrem moltes coses de la Xina amb dracs, muralles, pictogrames i moltes sorpreses més.


Precissament aquesta setmana iniciem col·laboració amb l'artista persa Azadeh Nasiri, que farà una Masterclass setmanal i en exclusiva a les nenes i nens de les estades d'Smart - tot un luxe perquè l'artista internacional ha fet exposicions a diversos llocs del món i està graduada per la Universitat d'Arts i Arquitectura de Teherán. L'artista Azadeh farà aquestes sessions en anglès i les relacionarà amb el país que estiguem treballant aquella setmana a les estades. Un luxe que sens dubte permetrà desenvolupar la fantasia i la creativitat dels participants!


Recordeu que les places de les estades són enguany més limitades que mai i que el nostre casal d'estiu estarà obert totes les setmanes de juliol, agost i primera quinzena de setembre.


Fotografia: Azadeh Nasiri (http://www.azadehnasiri.com/)

184 views0 comments
bottom of page